Prima pagina
    Esti aici: Motopompe pentru apa curata diesel
Nu gasesti ceva? Cauta aici...
Grupa de produse Motopompe pentru apa curata diesel
Motopompe pentru apa curata diesel
Va asteptam cu o gama larga de motopompe de apa curata diesel fie cu debit mare, fie cu presiune mare in functie de necesitatile dumneavostra. Va asteptam cu preturile cele mai mici din piata de profil, cu servicii de calitate la cel mai inalt nivel, service in garantie si post garantie, sfaturi tehnice, practice si de intretinere a echiamentului pentru optimizare.
Magicianul tau
Pret intre:    minim     si maxim    
¤ Pretul este in ron cu TVA. Alegeti valorile dorite.
Grupa KDP 15 H Motopompa pentru apa curata dieselKDP 15 H Motopompa pentru apa curata diesel
   Motopompa de apa curata diesel cu presiune mare model KDP 15 H, marca Kipor, avand un diametru de conectare de 1.5 inch (40 mm), un debit nominal de 5 mc/h, o inaltime nominala de refulare de 42 m si o adancime maxima de aspiratie de 8 m. Va asteapta ofertele noastre speciale, preturile deosebit de atractive, informatii tehnice si generale complete.

Pret: 1.799,00 ron cu TVA

Grupa KDP 20 E Motopompa pentru apa curata dieselKDP 20 E Motopompa pentru apa curata diesel
   Motopompa de apa curata diesel cu debit mare model KDP 20 E, marca Kipor, avand un diametru de conectare de 2 inch (50 mm), un debit nominal de 22 mc/h, o inaltime nominala de refulare de 15 m si o adancime maxima de aspiratie de 8 m cu sistem de pornire electric. Va asteapta ofertele noastre speciale, preturile deosebit de atractive, informatii tehnice si generale complete.

Pret: 1.695,00 ron cu TVA


Grupa KDP 20 Motopompa pentru apa curata dieselKDP 20 Motopompa pentru apa curata diesel
   Motopompa de apa curata diesel cu debit mare model KDP 20, marca Kipor, avand un diametru de conectare de 2 inch (50 mm), un debit nominal de 22 mc/h, o inaltime nominala de refulare de 15 m si o adancime maxima de aspiratie de 8 m. Va asteapta ofertele noastre speciale, preturile deosebit de atractive, informatii tehnice si generale complete.

Pret: 1.399,00 ron cu TVA

Grupa KDP 30 E Motopompa pentru apa curata dieselKDP 30 E Motopompa pentru apa curata diesel
   Motopompa de apa curata diesel cu debit mare model KDP 30 E, marca Kipor, avand un diametru de conectare de 3 inch (80 mm), un debit nominal de 30 mc/h, o inaltime nominala de refulare de 13 m si o adancime maxima de aspiratie de 8 m cu sistem de pornire electric. Va asteapta ofertele noastre speciale, preturile deosebit de atractive, informatii tehnice si generale complete.

Pret: 1.897,00 ron cu TVA


Grupa KDP 30 Motopompa pentru apa curata dieselKDP 30 Motopompa pentru apa curata diesel
   Motopompa de apa curata diesel cu debit mare model KDP 30, marca Kipor, avand un diametru de conectare de 3 inch (80 mm), un debit nominal de 30 mc/h, o inaltime nominala de refulare de 13 m si o adancime maxima de aspiratie de 8 m. Va asteapta ofertele noastre speciale, preturile deosebit de atractive, informatii tehnice si generale complete.

Pret: 1.590,00 ron cu TVA

Grupa KDP 40 E Motopompa pentru apa curata dieselKDP 40 E Motopompa pentru apa curata diesel
   Motopompa de apa curata diesel cu debit mare model KDP 40 E, marca Kipor, avand un diametru de conectare de 4 inch (100 mm), un debit nominal de 40 mc/h, o inaltime nominala de refulare de 16 m si o adancime maxima de aspiratie de 8 m cu sistem de pornire electric. Va asteapta ofertele noastre speciale, preturile deosebit de atractive, informatii tehnice si generale complete.

Pret: 2.410,00 ron cu TVA


Grupa KDP 40 Motopompa pentru apa curata dieselKDP 40 Motopompa pentru apa curata diesel
   Motopompa de apa curata diesel cu debit mare model KDP 40, marca Kipor, avand un diametru de conectare de 4 inch (100 mm), un debit nominal de 40 mc/h, o inaltime nominala de refulare de 16 m si o adancime maxima de aspiratie de 8 m. Va asteapta ofertele noastre speciale, preturile deosebit de atractive, informatii tehnice si generale complete.

Pret: 2.099,00 ron cu TVA