Prima pagina
    Esti aici: Aeroterme si Tunuri de aer cald
Nu gasesti ceva? Cauta aici...
Aeroterme si Tunuri de aer cald     Aeroterme si Tunuri de aer cald
Va oferim o gama larga de generatoare mobile de aer cald care au scopul de a furniza incalzire de urgenta, fiind ieftine, usoare si rapid de instalat. Pot fi folosite in spatii care necesita incalzire mobila sau temporara, atat in interior, cat si in exterior, fiind o alternativa avantajoasa la sistemele de incalzire fixe costisitoare si deseori nefolositoare. Acestea sunt solutia ideala pentru uscare in agricultura si in sectorul constructiilor, pentru incalzirea pavilioanelor sau a depozitelor.

Magicianul tau
Magicianul tau
Ordonare:
¤ Alege modul de sortare al informatiilor.
Afisare:
¤ Alege modul de afisare al informatiilor.
.jpg Aeroterme electrice
Descoperiti aeroterme electrice la preturi reduse. Calitate superioara la preturi de distributie. Aerotermele pot fi utilizate pentru incalzirea locuintelor. De asemenea ele au aplicatii in agricultura, constructii si oricare alt domeniu si sunt ideale pentru spatii mici si mijlocii, sali de asteptare, birouri, garaje, spatii comerciale, magazine, case de vacanta, etc. Ele pot fi folosite in grup si pentru incalzirea unor spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale.
.jpg Aeroterme pe GPL
Va punem la dispozitie o serie de produse din categoria generatoarea de aer cald portabile alimentate cu gaz lichefiat din butelii cu ardere directa. Pot fi utilizate in special in domeniul constructiilor pentru uscarea rapida a mortarului, tencuielii sau zugravelii. Deasemenea pentru incalzirea spatiilor mici si mijlocii cu ventilatie buna gen magazine, hale de productie. Prevazute cu electro valva, termocuplu si termostat de protectie. Vopsite cu pulbere epoxidica fara plumb.

.jpg Diverse accesorii pentru incalzitoare
Pentru dumneavoastra am pregatit o serie de accesorii diverse. Acestea imbunatatesc calitatea si serviciile oferite deja de utilajele comercializate. Cautati termostate, telecomanda pentru termostate, etc si veti gasi. Nu ezitati sa vizitati si acest stand.
.jpg Incalzitoare compacte
Supunem atentiei dumneavoastra diverse incalzitoare compacta pe motorina, gaz lampant sau kerosen cu ardere indirecta cu posibilitate de legare la un cos de fum. Recomandate pentru spatii comerciale mari gen magazine, depozite; diferite aplicatii industriale cum ar fi santiere sau in constructii; baze sportive ca bazine de innot, terenuri de tenis acoperite, sali de gimnastica, sali de sport, etc. Poate fi folosita si pe timp de vara folosind doar sistemul de ventilatie. Marci comercializate: MASTER. Pentru oferte complete si negocieri nu ezitati sa ne contactati.

.jpg Incalzitoare cu combustibil solid, lemne
Radiatoare de aer cald ce foloseste pe post de combustibil bucati de lemn, realizand astfel incalzirea aerului din spatiu cu un cost redus. Dedicat pentru camine, si spatii de locuit cu o ventilatie buna. Pentru spatii largi precum sufragerii, sali de conferinta, cinematografe, birouri, cabane rustice, hoteluri, receptie hoteluri, etc. Diverse modele din seria MASTER si numai va asteapta sa le vizitati.
.jpg Incalzitoare cu ulei universal
Supunem atentiei dumneavoastra diverse incalzitoare compacte cu arzator pe ulei universal pe gaz cu posibilitate de legare la un cos de fum. Recomandate pentru spatii comerciale mari gen magazine, depozite; diferite aplicatii industriale cum ar fi santiere sau in constructii; baze sportive ca bazine de innot, terenuri de tenis acoperite, sali de gimnastica, sali de sport, etc. Poate fi folosita si pe timp de vara folosind doar sistemul de ventilatie. Marci comercializate: MASTER. Pentru oferte complete si negocieri nu ezitati sa ne contactati.

.jpg Incalzitoare electrice cu infrarosu
Descoperiti tehnologia moderna in noile incalzitoare electrice cu infrarosu. Incalzitoarele electrice cu infrarosu furnizeaza caldura in conditii de siguranta pentru a incalzi persoane sau obiecte. Sunt excelente pentru multe aplicatii cum ar fi case, camine, magazine, birouri, restaurante, in general spatii mici. Pot fi utilizate pentru medii inguste, agricultura, sere, constructii, garaje, service-uri auto. Sunt recomandate pentru tablouri , bibelouri si statuete din materiale sensibile la temperatura. Marci comercializate: MASTER.
.jpg Incalzitoare pe motorina cu ardere directa
Va punem la dispozitie o serie de produse din categoria generatoarea de aer cald portabile alimentate cu gaz lampant sau motorina cu ardere directa. Pot fi utilizate in special in domeniul constructiilor pentru uscarea rapida a mortarului, tencuielii sau zugravelii. Deasemenea pentru incalzirea spatiilor mijlocii cu ventilatie buna gen magazine, hale de productie, sere, santiere.

.jpg Incalzitoare pe motorina cu ardere directa de inalta presiune
Va punem la dispozitie o serie de produse din categoria generatoarea de aer cald portabile alimentate cu gaz lampant, kerosen sau motorina cu ardere directa de inalta presiune. Pot fi utilizate in special in domeniul constructiilor pentru uscarea rapida a mortarului sau betonului, tencuielii sau zugravelii. Deasemenea pentru incalzirea spatiilor mari si foarte mari cu ventilatie buna gen magazine, hale de productie, sere, grajduri, santiere.
.jpg Incalzitoare pe motorina cu ardere indirecta
Va punem la dispozitie o serie de produse din categoria generatoarea de aer cald portabile alimentate cu gaz lampant, kerosen sau motorina cu ardere indirecta . Pot fi utilizate in special in domeniul constructiilor pentru uscarea rapida a mortarului sau betonului, tencuielii sau zugravelii. Deasemenea pentru incalzirea spatiilor mari si foarte mari cu ventilatie buna gen magazine, hale de productie, sere, grajduri, santiere. A se folosi doar in spatii bine ventilate.

.jpg Incalzitoare pe motorina cu ardere indirecta de inalta presiune
Va asteptam la standul nostru de aeroterme, incalzitoare, tunuri, generatoare de aer cald pe motorina cu ardere indirecta de inalta presiune, cu sistem de ardere asigurat de o pompa de presiune, dotat cu schimbator de caldura care asigura separarea aerului cald de noxele rezultate in urma arderii. Destinat pentru santiere, constructii, uscarea betonului proaspat turnat pe timp de iarna, depozite uriase, spatii inchise dar cu ventilatie buna, spatii deschise, sere grajduri, gradini acoperite, etc.
.jpg Incalzitoare pe motorina cu infrarosu
Va oferim o gama diversificata de incalzitoare sau asa numitele radiatoare cu infrarosu pe motorina. Dedicata incalzirii spatiilor medii si mari, pentru renovari, santiere, constructii, service-uri auto, etc. Aceste incalzitoare cu infrarosu au ardere catalitica si radiatie infrarosu cu caldura radianta. Au un debit de caldura intens. Radiatoarele sunt dotate cu arzator de inalta presiune cu dispersie si camera de ardere din material fibro-ceramic. Nu ezitati sa ne vizitati standul.

.jpg Panouri radiante
Va oferim o serie de panouri radiante, fara miros, fara ventilator, speciale pentru camere mici, magazine, birouri, bancuri de lucru, in general puncte fixe. Sunt prevazute cu dispozitive de siguranta standard, calitate ridicata si rezistenta in timp. Timpul necesar de incalzire doar cinci minute, rapid si eficient, gata de lucru. Nu prezinta riscuri pentru sanatate, si cel mai important nu emite zgomot sau mirosuri. Va asteptam sa ne bucuram impreuna de noua tehnologie: panouri radiante.

Va puteti alege utilajul potrivit calculand exact necesarul puterii calorice. Pentru a calcula puterea calorica si a alege utilajul potrivit Click aici.

v 1.44 (01.07.2016 | 20:12:25) Valid XHTML 1.0 Transitional RSS icon Catalog RSS 2.0