Prima pagina
    Esti aici: Agricultura, casa si gradina
Nu gasesti ceva? Cauta aici...
Agricultura
Curs Valutar
21.05.2019
Simbol EURO EUR 4.7607 ron Stare valuta EURO
Simbol USD USD 4.2653 ron Stare valuta USD
20.05.2019
Simbol EURO EUR 4.7621 ron
Simbol USD USD 4.2658 ron
Agricultura, casa si gradina     Agricultura, casa si gradina
Va punem la dispozitie o gama vasta de utilaje, scule si aparate specializate pentru agricultura, casa si gradina. Motosape, motosapatori, motocultoare, freze pentru pamant, drujbe electrice, motodrujbe, aspiratoare si tocatoare de frunze, despicatori de busteni, motostropitori, vermonele, suflante electrice pentru frunze, etc. Gasiti si diverse accesorii pentru agricultura compatibile cu utilajele comercializate. Ofete deosebite in perioada de vara pe care le puteti obtine rapid contactandu-ne telefonic.

Magicianul tau
Magicianul tau
Ordonare:
¤ Alege modul de sortare al informatiilor.
Afisare:
¤ Alege modul de afisare al informatiilor.
.jpg Accesorii motocositoare Bertolini
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Accesorii motocositoare Bertolini. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Accesorii pentru despicatoarele de busteni
Va oferim o serie completa de accesorii pentru despicatoarele de busteni comercializate de noi. Gasiti printre altele cap despicator de busteni in cruce, dispozitiv de despicare incrucisat, diverse mese pentru aparatele de despicat, ori diverse echipamente de protectie sau consumabile pentru modelele comercializate de noi: TEXAS.

.jpg Accesorii pentru motoburghie
Va oferim o serie completa de dotare si accesorii pentru motoburghie sau foreze de pamant. Gasiti printre altele burghie de pamant de diferite marimi, prelungitoare pentru burghiele de pamant, prelungitoare electrice pentru motoforezele electrice pentru diversele modele comercializate: TEXAS, EFCO, STIHL.
.jpg Despicator de busteni cu motor electric sau termic
Va punem la dispozitie o gama large de utilaje specializate in despicarea bustenilor de diferite capacitati de despicare si cu lungimi de despicare diferite, dotate cu motoare electrice sau motoare termice. Marci uzuale: TEXAS. Nu ezitati in a ne contacta pentru obtinerea unui discount in functie de perioadele anului si/sau oferte speciale aflate in derulare.

.jpg Diverse echipamente si accesorii pentru motocultoarele AGT 316
Va oferim o serie completa de echipamente de dotare si accesorii pentru motocultoarele agt din seria 316. Gasiti printre altele cum transformati utilajul din motocultor in motocoasa de taiat iarba sau poioase, sau adaptati motosapa pentru extractor de cartofi, cultivator cu trei dinti, plug reversibil sau alt gen de dotari disponibile pentru motocultoarele AGT 316.
.jpg Diverse echipamente si accesorii pentru motocultoarele AGT 318
Va oferim o serie completa de echipamente de dotare si accesorii pentru motocultoarele agt din seria 318. Gasiti printre altele cum transformati utilajul din motocultor in motocoasa de taiat iarba sau poioase, sau adaptati motosapa pentru extractor de cartofi, cultivator cu trei dinti, plug reversibil sau alt gen de dotari disponibile pentru motocultoarele AGT 318.

.jpg Diverse echipamente si accesorii pentru motocultoarele AGT 411
Va oferim o serie completa de echipamente de dotare si accesorii pentru motocultoarele agt din seria 411. Gasiti printre altele cum transformati utilajul din motocultor in motocoasa de taiat iarba sau poioase, sau adaptati motosapa pentru extractor de cartofi, cultivator cu trei dinti, plug reversibil sau alt gen de dotari disponibile pentru motocultoarele AGT 411.
.jpg Diverse echipamente si accesorii pentru motocultoarele KIPOR
Va oferim o serie completa de echipamente de dotare si accesorii pentru motocultoarele Kipor. Gasiti printre altele cilindri hexagonali, dispozitiv de acoperit santuri, dispozitiv de musuroire, freze de adancime, freze de santuri, freze hexagonale, plug reversibil sau alt gen de dotari disponibile pentru motocultoarele KIPOR.

.jpg Foarfece de gradina electrice
Foarfecii de gradina si foarfecii de tuns gard viu sunt adevarati specialisti in domeniul Dumneavoastra de utilizare. Foarfecii de gradina sunt special conceputi pentru a fi utilizati in intretinerea parcurilor si domeniului public in general, dar si a suprafetelor private de teren de mari dimensiuni. Foarfecii de gard viu sunt completarea ideala a foarfecilor de gradina clasici datorita razei mari de actiune. Noii foarfeci de gradina si foarfeci de tuns gard viu electrici pentru gospodarie conving prin puterea optima, lipsa zgomotului si a emisiilor de noxe. Nu ezitati in a ne contacta pentru obtinerea unui discount in functie de perioadele anului si/sau oferte speciale aflate in derulare.
.jpg Foreze pentru pamant sau motobutghie
De la saparea gropilor pentru plante si pana la prelevarea de probe de sol - posibilitatile de utilizare ale forezelor noastre pentru pamant sunt multiple. Motoburghiu usor pentru un singur operator, ca prim utilaj de acest fel la nivel mondial, dispune pentru mai multa siguranta de o frana pentru burghiu QuickStop. Inovatoarele foreze manuale sunt potrivite, in functie de echipare, atat pentru forarea in lemn cat si pentru saparea gropilor pentru plante. Pe timpul verii va oferim reduceri consistente.

.jpg Masini de tuns iarba cu motor electric
Masini de tuns iarba cu motor electric pentru suprafete mici care sunt echipate cu tot ceea ce face intretinerea gazonului mai usoara: reglarea pentru diferite inaltimi de taiere, cos de colectare a ierbii manevrabil fara efort, indicator integrat pentru cos plin si sistem integrat de detensionare a cablului electric pentru mai multa siguranta. Greutatea lor redusa face din acestea ajutoare ideale pentru gradinari, ele putand fi manevrate usor chiar si de o mana delicata. Pe timpul verii va oferim reduceri consistente.
.jpg Masini de tuns iarba cu motor pe benzina
Masini de tuns iarba cu motor pe benzina destinate tunderii suprafetelor de gazon care conving prin pornirea usoara si manevrarea deosebit de simpla. Acestea sunt echipate cu tot ceea ce face intretinerea gazonului mai usoara: reglarea pentru diverse inaltimi de taiere, cos de colectare a ierbii usor de golit si indicator integrat pentru cos plin. Sunt disponibile cu doua latimi de taiere si optional cu sistem de tractiune a rotilor pentru terenuri dificile. Pe timpul verii va oferim reduceri consistente.

.jpg Motocoase de putere mare
Motocoase de putere mare pentru intretinerea terenurilor agricole si forestiere. De la motocoase usoare gen STIHL FS 300 pana la puternicul utilaj de rarit STIHL FS 550. Pentru motocoasele din gama profesionala se ofera o multitudine de posibilitati de utilizare. Gama se intinde de la cosirea ierbii sau a hatisurilor rezistente, de-a lungul marginilor de sosea si a povarnisurilor, pana la reducerea numarului de trunchiuri la ingrijirea arboretelor. Siguranta ridicata in exploatare si confortul de lucru in timpul manevrarii permit utilizarea economica a utilajelor. Nu ezitati in a ne contacta pentru obtinerea unui discount in functie de perioadele anului si/sau oferte speciale aflate in derulare.
.jpg Motocoase de putere medie
Utile acolo unde trebuie cosita iarba, inclusiv pe terenuri abrupte cu pomi si tufisuri, motocoasele razbat prin orice tip de vegetatie. In functie de echipare si de unealta de taiere, posibilitatile de utilizare merg de la cosmetizarea marginilor de gazon pana la rarirea hatisurilor noduroase. Nu ezitati in a ne contacta pentru obtinerea unui discount in functie de perioadele anului si/sau oferte speciale aflate in derulare.

.jpg Motocoase electrice
Cu motocoasele electrice cositi cu usurinta vegetatia de pe suprafete de mici dimensiuni, margini de gazon si de pe straturile din jurul casei. Motoarele deosebit de usoare sunt ideale pentru lucrarile de intretinere efectuate in zone cu zgomot interzis. Motocositoarele electrice sunt recomandate pentru cosirea marginilor de gazon si pentru mici lucrari de intretinere asupra pomilor, drumurilor, treptelor si la cosirea suprafetelor mici. Nu ezitati in a ne contacta pentru obtinerea unui discount in functie de perioadele anului si/sau oferte speciale aflate in derulare.
.jpg Motocoase usoare
Motocoase usoare si simplu de manevrat, care asigura ultimul retus la lucrarile de intretinere a terenului si peisajului. Acestea reprezinta completarea ideala a coasei clasice si se utilizeaza acolo unde dupa cosirea clasica este nevoie de lucrari suplimentare. Chiar si cosirea unor suprafete de gazon mai mici este realizata rapid cu aceste utilaje. Nu ezitati in a ne contacta pentru obtinerea unui discount in functie de perioadele anului si/sau oferte speciale aflate in derulare.

.jpg Motocositoare
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Motocositoare. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Motocultoare cu multa putere prin pamant
Va punem la dispozitie o gama larga de motocultoare cu multa putere prin pamant sau asa numitele motosape sau motosapatoare de pamant, cultivatoare sau motocultivatoare. Cu motocultoarele noastre puternice esti relaxat, indiferent de consistenta solului ce trebuie prelucrat. Datorita tehnologiei lor elaborate si a constructiei compacte, acestea au devenit de multi ani ajutoare de nadejde pentru gradinari, agricultori si intretinatori peisagisti. Echipate standard si gama variata de accesorii optionale, garanteaza posibilitatea utilizarii multifunctionale a motocultoarelor. Pe timpul veri va oferim reduceri consistente.

.jpg Motodebitatoare, utilaje de debitat si slefuit
Masinile de debitat cu disc de frictiune conving prin fiabilitatea maxima, timpul de functionare extrem de lung si reducerea semnificativa a intervalelor de intretinere, respectiv service. Astfel scad costurile de productie. La acestea se adauga randamentul excelent de taiere, confortul desavarsit in timpul utilizarii. Iar cu gama de accesorii speciale, precum carucioarele de ghidaj, racordurile pentru apa sau limitatorul pentru adancimea de taiere puternicele masini de debitat cu disc de frictiune de la noi sunt echipate perfect pentru orice utilizare. Oferte speciale pe timpul verii.
.jpg Motoferastraie cu motor pe benzina pentru agricultura si pomicultura
Constructii din lemn, taierea lemnului de foc si a lemnului de esenta moale sau ingrijirea pomilor fructiferi, sunt lucrari care pot fi efectuate numai cu un motoferastrau de calitate superioara. In aceasta grupa gasiti o gama de motofierastraie deosebit de robuste, care se potrivesc perfect scopurilor diferite de utilizare in agricultura sau domeniul public. Drujbele din clasa aceasta de putere sunt disponibile in versiunea de baza, putand fi echipate cu un management inteligent al motorului (I) sau in versiunea confort (C), echipate de exemplu cu intindere rapida a lantului (B) sau QuickStop Super (Q), sistemul de franare a lantului pentru mai multa siguranta.

.jpg Motoferastraie cu motor pe benzina pentru domeniul forestier
Pentru industria forestiera motoferastraiele noastre constituie ajutoare de neinlocuit; aceasta dintr-un motiv obiectiv. Drujbele noastre din clasa pana la 6.4 kW ofera o tehnica robusta si sunt usor de manevrat, fara nici un gram in plus la greutate. Aceasta le face absolut necesare pentru lucrari de defrisare, la taierea lemnului de foc, doborarea arborilor,etc. Motofierastraiele noastre de inalta calitate potrivite pentru activitati extreme de 4 kW pana la 6.4 kW conving prin putere si confort in utilizare la taierea cantitatilor mari sau a lemnului de esenta tare. Motoferastraiele din aceasta grupa sunt disponibile in versiunea de baza, putand fi echipate si cu catalizator (D), incalzire in maner (W) sau carburator incalzit (V). Modelele selectate sunt disponibile si in versiunea confort (C), echipate de exemplu cu intindere rapida a lantului (B) sau QuickStop Super (Q), sistemul de franare a lantului pentru mai multa siguranta.
.jpg Motoferastraie cu motor pe benzina pentru ingrijirea pomilor
Aceste motoferastraie cu motor pe benzina pentru ingrijirea pomilor sunt special concepute pentru lucrari in pomi si se folosesc exclusiv pentru ingrijirea acestora. Aceste motoferastraie sunt destinate numai utilizatorilor cu pregatire in domeniu. Toate modelele se caracterizeaza prin pozitionarea optima a centrului de greutate si greutatea scazuta. La utilizarea optima contribuie sistemul antivibratii extraordinar de eficient.

.jpg Motoferastraie cu motor pe benzina pentru taierea lemnului de foc si pentru uz casnic
Motoferastraiele noastre usoare sunt echipate in mod optim pentru activitati in gospodarie, pentru taierea lemnului de foc, pentru cosmetizarea copacilor si rarirea tufisurilor. Ca si celelalte modele de motofierastraie, acestea combina randamentul sporit cu ergonomia optima si stabilesc adevarate repere in ceea ce priveste confortul utilizatorului. Drujbele usoare sunt disponibile in versiunea de baza, putand fi echipate cu catalizator (D), sau in versiunea confort (C), echipate de exemplu cu sistemul de intindere rapida a lantului (B) si ErgoStart (E) pentru o pornire usoara, fara recul.
.jpg Motofierastraie cu tija telescopica sau Emodoare
Va oferim o gama larga de emodoare sau motoferastraie cu tija telescopica pentru lucrari de intretinere a pomilor, de pe sol la o inaltime de circa 5 m. Emodoare profesionale pentru curatarea si intretinerea copacilor de la marginea soselelor cu tija speciala telescopica ajustabila in functie de lungimea necesara. Pe timpul veri va oferim reduceri consistente.

.jpg Motostropitori
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Motostropitori. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Produse si accesorii de agricultura care nu se mai aduc
O serie de produse si accesorii din gama agricultura ies periodic din linia de fabricatie fiind inlocuite de noi alte produse. Produsele urcate pe site-ul nostru care nu se mai fabrica sunt stocate aici. Pentru a va oferi produse ale caror caracteristici sunt asemanatoare sunati acum la 0722-690.538.

.jpg Scarificatoare pentru gazon
Scarificatoarele pentru gazon elimina muschii si buruienile, solul devenind mai aerat astfel radacinile putand fi mai bine alimentate cu apa si substante nutritive. Se pot folosi acolo unde se doreste o productivitate ridicata. Comparativ cu masinile dotate cu cutite, nu produc vatamarea gazonului realizand scarificarea, acolo unde este nevoie cel mai mult, intre plante. Pe timpul verii va oferim reduceri consistente.
.jpg Scule si unelte de mana pentru agricultura
Avem o serie de unelte si scule manuale pentru gradinarit cum ar fi lopeti, casmale, sapaligi, furci, greble, sape, etc. Va asteptam cu diferite modele de top sau uzuale la preturi pentru toate buzunarele. Alegerea va apartine noi doar va invitam sa alegeti adecvat.

.jpg Suflante electrice
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Suflante electrice (electrosuflante). De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Tocatoare de de gradina cu dispozitiv de maruntire sau tocare
Va oferim o serie de tocatoare de gradina simple, cu dispozitiv de maruntire, cu dispozitiv de tocare, electrice sau pe benzina. Ajutoare practice ale gradinarilor, pentru reducerea in volum a materialelor organice, pentru producerea ingrasamantului vegetal sau pentru prepararea substantelor necesare fabricarii compostului. Oferim solutia optima pentru tocarea marunta a materialului provenit din gradina. Aparate ideale pentru prelucrarea crengilor cu mare ramificatie. Pe timpul veri oferim reduceri substantiale.

.jpg Vermorele, pompe de stropit
Va oferim o gama larga de vermorele (pompe de stropit) cu diferite specializari si caracteristici tehnice. Produsele sunt fabricate folosind tehnologii moderne si masuri cuprinzatoare de asigurare a calitatii. Incercati sa achizitionati rapid, simplu si mai ales sigur vermorelul ideal. Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare tehnice sau non tehnice ce nu apar in site. Pe timpul verii oferim reduceri substantiale.


v 1.44 (01.07.2016 | 20:12:06) Valid XHTML 1.0 Transitional RSS icon Catalog RSS 2.0
 
 
Produse Cumparate
Nici un produs cumparat.

 
Informatii utile

Telefon: 0772-168.722
Email: info@expertmarket.ro
Ne gasiti si pe...
(c) 2013-2016 EXPERT MARKET. All Rights Reserved.