Prima pagina
    Esti aici: Compresoare
Nu gasesti ceva? Cauta aici...
Compresoare     Compresoare
Va oferim o gama completa de compresoare monofazate sau trifazate in funtie de necesitati. Disponibile cu recipient de aer orizontal, structura compacta si presiune de la 8 la 12.5 bar, compresoarele noastre se caracterizeaza prin durabilitate, eficienta si performanta. Marci cunoscute precum ESTORIL, MONTE CARLO, BALMA, STAGER, STANLEY nascute sa serveasca pe deplin necesitatile dumneavoastra. Ofete deosebite, ieftin, pe toata durata anului pe care le puteti obtine rapid contactandu-ne telefonic.

Magicianul tau
Magicianul tau
Ordonare:
¤ Alege modul de sortare al informatiilor.
Afisare:
¤ Alege modul de afisare al informatiilor.
.jpg Compresoare monofazate cu angrenare directa sau cu actionare prin curea
Va oferim o gama completa de compresoare monofazate cu angrenare directa sau cu actionare prin curea ideale pentru aplicatii care necesita debite de aer comprimat de pana la 270 l/min. Disponibile cu recipient de aer orizontal, structura compacta si presiune de la 8 la 10 bar, compresoarele noastre se caracterizeaza prin durabilitate, eficienta si performanta. Marci uzuale: Stager, Stanley, Estoril, Monte Carlo, Balma.
.jpg Compresoare trifazate cu actionare prin curea
Va oferim o gama completa de compresoare trifazatecu actionare prin curea ideale pentru aplicatii care necesita debite de aer comprimat de pana la 1840 l/min. Disponibile cu recipient de aer orizontal, structura compacta si presiune de la 9 la 11 bar, compresoarele noastre se caracterizeaza prin durabilitate, eficienta si performanta. Marci uzuale: Stager, Stanley, Estoril, Monte Carlo, Balma.


v 1.44 (01.07.2016 | 20:11:41) Valid XHTML 1.0 Transitional RSS icon Catalog RSS 2.0