Prima pagina
    Esti aici: Discuri Taiere si Slefuire Otel-Inox, Piatra
Nu gasesti ceva? Cauta aici...
Discuri Taiere si Slefuire Otel-Inox, Piatra     Discuri Taiere si Slefuire Otel-Inox, Piatra
Va asteptam la standul nostru de discuri specializate pentru debitarea (taierea) si polizarea de otel, inox, metal, piatra. Diverse variatii pentru toate buzunarele in permanenta cu stoc inepuizabil si gata de livrat. Oferta noastra contine o gama completa de discuri de taiere si polizare (slefuire) pentru polizoare unghiulare, ferastraie cu motor termic, si chiar fierastraie fixe. Modele si dimensiuni variate va asteapta la standul nostru.

Magicianul tau
Magicianul tau
Ordonare:
¤ Alege modul de sortare al informatiilor.
Afisare:
¤ Alege modul de afisare al informatiilor.
.jpg Discuri debitare otel-inox
Discuri specializate in taierea sau debitarea a diverse materiale cum ar fi otel-inox, inox, otel, fier, metal, etc. Va oferima o gama completa si variata de discuri pentru taiere cu diverse diametre (115, 125, 180, 230, 300, etc) si grosimi (1, 2, 2.5, 3, etc. mm). Marci cu renume mondial va asteapta sa le descoperiti calitatea. Discurile pot fi folosite cu polizoare unghiulare, fierastraie cu motor termic sau fierastraie fixe.
.jpg Discuri debitare piatra
Discuri specializate in taierea sau debitarea a diverse materiale cum ar fi piatra, dale din piatra, caramizi, materiale pentru constructii derivate din piatra. Va oferima o gama completa si variata de discuri pentru taiere cu diverse diametre (115, 125, 180, 230, 300, etc) si grosimi (3, 3.2, etc. mm). Marci cu renume mondial va asteapta sa le descoperiti calitatea. Discurile pot fi folosite cu polizoare unghiulare, fierastraie cu motor termic sau fierastraie fixe.


v 1.44 (29.08.2017 | 16:04:56) Valid XHTML 1.0 Transitional RSS icon Catalog RSS 2.0
 
 
Produse Cumparate
Nici un produs cumparat.

 
Informatii utile

Telefon: 0772-168.722
Email: info@expertmarket.ro
Ne gasiti si pe...
(c) 2013-2016 EXPERT MARKET. All Rights Reserved.