Prima pagina
    Esti aici: Discuri diamantate
Nu gasesti ceva? Cauta aici...
Discuri diamantate     Discuri diamantate
Va supunem atentiei o gama vasta si variata de discuri diamantate pentru beton, beton armat, beton crud, granit, piatra naturala, beton stradal, clinker, gresie, marmura, materiale de constructii. Puteti gasi atat discuri de slefuit cat si discuri de taiat si chiar foi disc de slefuit sau pietre oala. Marci din cele mai diverse la o calitate inalta. Game profesionale, industriale, semi-profesionale.

Magicianul tau
Magicianul tau
Ordonare:
¤ Alege modul de sortare al informatiilor.
Afisare:
¤ Alege modul de afisare al informatiilor.
.jpg Beton crud (proaspat)
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Beton crud (proaspat). De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Beton proaspat, Beton verde, Beton armat
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Beton proaspat, Beton verde, Beton armat. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.

.jpg Beton si beton armat
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Beton si beton armat. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Beton stradal, Beton armat
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Beton stradal, Beton armat. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.

.jpg Beton verde, Beton proaspat
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Beton verde, Beton proaspat. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Clinker
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Clinker. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.

.jpg Discuri diamantate de slefuire Beton
Va punem la dispozitie o gama larga de discuri diamantate specializate pentru slefuit betonul. Marca Tu-Dee, cu o larga experienta in domeniul carotelor diamantate si a discurilor diamantate. Discuri sudate cu laser sau sinterizate atunci cand ne referim la atasarea segmentelor diamantate.
.jpg Discuri diamantate pentru Asfalt
Discuri diamantate create special pentru taierea diferitelor tipuri de covor asfaltic existente. Gama noastra este completa acoperind toate tipurile de asfalt, beton crud sau diverse materiale abrazive. Avem pregatite marci de prestigiu in domeniu, cu durata de viata ridicata. Nu ezitati sa vizitati standul nostru cu discuri diamantate specializate in debitarea diverselor tipuri de covoare asfaltice si nu numai.

.jpg Discuri diamantate pentru beton
O gama vasta de discuri diamantate ECO specializate in taierea betonului, a materialelor foarte dure, mediu dure, moi si foarte moi. Gama noastra este realizata de diversi producatori specializati, cu o vasta experienta in domeniu. Cu acest gen de discuri se pot taia dupa caz: beton simplu, beton uscat, pavaje, dale, piatra naturala dura, boltari si alte materiale de constructii.
.jpg Discuri diamantate pentru Beton Armat
O gama vasta de discuri diamantate specializate in taierea betonului armat, a materialelor foarte dure, mediu dure, moi si foarte moi. Gama noastra este realizata de diversi producatori specializati, cu o vasta experienta in domeniu. Cu acest gen de discuri se pot taia dupa caz: beton simplu, beton uscat, pavaje, dale, piatra naturala dura, boltari si alte materiale de constructii.

.jpg Discuri diamantate pentru ceramica
Discuri diamantate cu segment continuu pentru diverse placi ceramice. Destinate special taierilor de faianta, caramida rosie, caramida refractara, clincher, calcar, placi subtiri de granit. Cu aceste discuri se pot efectua debitari fine si curate. Marci de prestigiu in domeniu va asteapta cu produsele lor in standul nostru, vizitati!
.jpg Discuri diamantate pentru gresie, gresie portelanata
Discuri diamantate cu segment continuu pentru diverse placi ceramice portelanate. Destinate special taierilor de gresie portelanata, faianta, caramida rosie, caramida refractara, clincher, calcar, placi subtiri de granit. Cu aceste discuri se pot efectua debitari fine si curate fara a se rupe materialul. Marci de prestigiu in domeniu va asteapta cu produsele lor in standul nostru, vizitati!

.jpg Discuri diamantate pentru materiale constructii ( Universale )
Am pregatit o gama vasta de discuri diamantate universale specializate in taierea diverselor materiale de constructii existente. Destinate pentru debitarea: caramizilor, dalelor de beton, diverse materiale din piatra, tigle de duritate scazuta, piatra de duritate medie, dale si tuburi din lut ars. Va oferim marci de renume mondial si cu istoric in domeniul discurilor diamantate.
.jpg Granit
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Granit. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.

.jpg Marmura
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Marmura. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Materiale abrazive
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Materiale abrazive. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.

.jpg Materiale refractare
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Materiale refractare. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Universal
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Universal. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.

.jpg Universal profesional ( Profi )
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Universal profesional ( Profi ). De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Universal standard
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Universal standard. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.


v 1.44 (01.07.2016 | 20:11:18) Valid XHTML 1.0 Transitional RSS icon Catalog RSS 2.0
 
Produse Vizitate
Nici un produs vizitat.

 
 
Informatii utile

Telefon: 0722-690.538
Email: info@expertmarket.ro
Ne gasiti si pe...
(c) 2013-2016 EXPERT MARKET. All Rights Reserved.