Prima pagina
    Esti aici: Elemente de fixare
Nu gasesti ceva? Cauta aici...
Elemente de fixare     Elemente de fixare
Va oferim o gama completa de produse din domeniul elementelor de fixare, solutii complete pentru fixare, organe de asamblare. Va oferim tacit garantia produselor prin prizma experientei indelungate fara nici o reclamatie primita in ceea ce priveste calitatea produselor noastre. Acum este momentul sa incercati si dumneavoastra. Produsele noastre respecta cerintele de calitate, normele privind rezistenta materialelor si siguranta reglementate si cerute in CE. Va facem cunoscut ca fiecare pret este negociabill in limita a 20% in functie de cantitate achizitionata. Suntem deschisi catre colaborari in ceea ce priveste distributia produselor noastre.

Magicianul tau
Magicianul tau
Ordonare:
¤ Alege modul de sortare al informatiilor.
Afisare:
¤ Alege modul de afisare al informatiilor.
.jpg Agatatori
Va oferim o gama completa de agatatori sub diverse categorii si marimi. Agatatori de tip C sau O cu filet metric, agatatori de tip C sau O cu filet metric pentru lemn, agatatori de tip L cu filet pentru lemn, etc. Toate acestea din otel cu finisaj zincat alb. Nu ezitati sa discutati cu noi pentru obtinerea unui discount de pana la 20% in functie de volumul de marfa achizitionat.
.jpg Ancore pentru montaj
Va oferim o serie de ancore pentru montaj sub diverse categorii si marimi. Ancore pentru montaj usi sau ferestre in perete cu cavitati, ancore pentru montaj usi sau ferestre, ancore cu surub tip S, ancore cu surub tip R3, ancore cu carlig C sau O tip R3, ancore piulita tip R3, ancore de nylon C sau O pentru suspendare, ancore de nylon tip L, ancore din otel C sau O pentru suspendare, ancore din otel tip L, etc. Nu ezitati sa discutati cu noi pentru obtinerea unui discount de pana la 20% in functie de volumul de marfa achizitionat.

.jpg Capace plastic
Va oferim o serie de capace din plastic folosite pentru mascarea suruburilor cu cap inecat. Sunt destinate pentru suruburile POZIDRIVE de tip PZ1, PZ2 sau PZ3. Culorile disponibile pentru aceste capace din plastic sunt: alb, bej, maro, albastru, rosu, galben, verde, gri, negru, cires, maro roscat, argintiu. Nu ezitati sa discutati cu noi pentru obtinerea unui discount de pana la 20% in functie de volumul de marfa achizitionat.
.jpg Cleme din otel
Va oferim o serie de cleme din otel sub diverse categorii si marimi. Cleme cui pentru fixat cabluri din nylon, cleme din otel tip D sau S cu finisaj zincat galben, etc. Nu ezitati sa discutati cu noi pentru obtinerea unui discount de pana la 20% in functie de volumul de marfa achizitionat.

.jpg Coliere pentru tevi
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Coliere pentru tevi. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Conexpanduri
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Conexpanduri. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.

.jpg Cuie pentru beton
Organe de asamblare de tip cuie pentru beton. Diverse modele cum ar fi: cuie striate pentru beton, cuie nervurate pentru beton sau cuie expres pentru beton. Ofertele noastre saptamanale sunt cu siguranta punctul maxim de atractie. Asiguram transport, informatii suplimentare...
.jpg Dibluri metalice si dibluri din plastic
De aici puteti achizitiona dibluri metalice si dibluri din plastic

.jpg Distantieri
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Distantieri. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Diverse alte sisteme de fixare
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Diverse alte sisteme de fixare. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.

.jpg Fixari chimice
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Fixari chimice. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Nituri POP
Va oferim o gama completa de nituri POP sub diverse categorii si marimi. Nituri POP cap bombat otel, cap bombat aluminiu, cap marit aluminiu, cap marit multi-fix aluminiu, etanse aluminiu, multi-fix aluminiu, cap inecat aluminiu, cap inecat otel, standard aluminiu inox si cupru. Nu ezitati sa discutati cu noi pentru obtinerea unui discount de pana la 20% in functie de volumul de marfa achizitionat.

.jpg Piulite si saibe
Va oferim o serie completa de piulite si saibe grupate in functie de tip si standarde de rezistivitate. Piulite hexagonale cu filet, cu autoblocare, hexagonale, hexagonale infundate, cu flansa autoblocabila, patrate pentru sudare, hexagonale pentru sudare, de cuplare cilindrice, fluture, fluture stanta, etc. Saibe plate, plate pentru structuri din lemn, plate inalte, plate tratate termic, elastice, elastice conice, elastice dintate exterior si interior, etc, Nu ezitati sa discutati cu noi pentru obtinerea unui discount de pana la 20% in functie de volumul de marfa achizitionat.
.jpg Prezoane
Va oferim o gama completa de prezoane sub diverse categorii si marimi. Prezoane cu filet metric si pentru lemn tip N, cu diametru filet metric de M6, M8 si M10 si diametru filet pentru lemn de 6, 7.20 si 9.5. Prezoane cu filet metric si pentru lemn de tip H, cu diametru filet metric de M8 si M10 si diametru filet pentru lemn 7.20 si 9.50, hexagon intermediar de 6 si 8. Ambele tipuri au finisaj zincat alb. Nu ezitati sa discutati cu noi pentru obtinerea unui discount de pana la 20% in functie de volumul de marfa achizitionat.

.jpg Suruburi autoforante
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Suruburi autoforante. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Suruburi cu cap cilindric
Va oferim o serie completa de suruburi cu cap cilindric grupate in functie de tip si standarde de rezistivitate. Suruburi cu cap cilindric si adancitura hexagonala DIN 912-8.8 cu plaja diametrului metric cuprinsa intre M5 si M20. In mod constant avem in stoc cele cu finisaj zincat alb, dar cu precomanda si avans aducem si cu finisaj otel zincat galben, oxid negru, otel inox A2 natur, otel inox A4 natur. Nu ezitati sa discutati cu noi pentru obtinerea unui discount de pana la 20% in functie de volumul de marfa achizitionat.

.jpg Suruburi cu cap hexagonal
Va oferim o gama completa de suruburi cu cap hexagonal sub diverse categorii si marimi. Suruburi cu cap hexagonal filetate partial, suruburi cu cap hexagonal filetate total, ambele in diferite standarde de rezistivitate DIN 931-8.8, DIN 933-8.8 sau DIN 933-10.9. Create din otel si cu finisaj zincat alb se afla in permanenta pe stoc. Pentru solicitari cu finisaje otel zincat galben, oxid negru, otel zincat termic, otel inox A2 natur, otel inoc A4 natur aducem doar in baza unei precomenzi si avans incasat. Nu ezitati sa discutati cu noi pentru obtinerea unui discount de pana la 20% in functie de volumul de marfa achizitionat.
.jpg Suruburi diverse
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Suruburi diverse. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.

.jpg Suruburi pentru lemn si pal
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Suruburi pentru lemn si pal. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Suruburi pentru tabla
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Suruburi pentru tabla. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.

.jpg Tije filetate
Va punem la dispozitie o gama variata de tije: tije complet filetate la 1,2 sau 3 m, tije dublu filetate. Tije din inox A2 DIN 975 sau zincate albe ori natur, tije grupa 4.8 DIN 976, tije grupa 6.8 DIN 975 sau tije grupa 8.8 DIN 975. Puteti gasi disponibile game variate de metrice cuprinse in intervalul M3 - M64.


v 1.44 (26.10.2013 | 16:26:16) Valid XHTML 1.0 Transitional RSS icon Catalog RSS 2.0
 
 
Produse Cumparate
Nici un produs cumparat.

 
Informatii utile

Telefon: 0772-168.722
Email: info@expertmarket.ro
Ne gasiti si pe...
(c) 2013-2016 EXPERT MARKET. All Rights Reserved.