Prima pagina
    Esti aici: Freze pentru zapada
Nu gasesti ceva? Cauta aici...
Freze pentru zapada     Freze pentru zapada
Avem la dispozitia dumneavoastra cele mai bune utilaje de a trece peste iarna fara batai de cap. Masini de dezapezire, pentru gospodarii, spatii mari, stradale, spatii inguste, practic toate zonele ce trebuiesc dezapezite. Utilizarea frezelor pentru zapada transforma efortul de deszapezire intr-o activitate placuta cu rezultate remarcabile. Frezele de zapada beneficiaza de motoare puternice, sunt fabricate din materiale rezistente, fiabile si sunt proiectate sa reziste in timp la uzura.

Magicianul tau
Magicianul tau
Ordonare:
¤ Alege modul de sortare al informatiilor.
Afisare:
¤ Alege modul de afisare al informatiilor.
.jpg Freze pentru zapada cu autotractare
Utilaje de dezapezire destinate indepartarii eficiente a zapezii din curti, parcari, alei, trotuare, parcuri, terenuri de sport, sau diferite alte spatii publice sau drumuri. Utilajele sunt autopropulsate, eliminand zapada printr-un sistem inovator de aruncare a zapezii. Rotile motrice ale frezelor de zapada autopropulsate pot fi echipate cu cauciucuri speciale cu aderenta sporita pe zapada si gheata.
.jpg Freze pentru zapada impinse manual
Utilaje de dezapezire destinate indepartarii eficiente a zapezii din curti, parcari, alei, trotuare, terenuri de sport, sau diferite alte spatii publice sau drumuri. Utilajele sunt impinse manual, cu sau fara eliminare de zapada. Acestea sunt in general modele mici, de uz in gospodarie, sau pentru dezapezirea suprafetelor mici. Majoritatea modelelor electrice sunt intr-o singura etapa, dar exista si modele mici dotate cu motoare pe benzina care sunt intr-o singura etapa.


v 1.44 (01.07.2016 | 20:10:20) Valid XHTML 1.0 Transitional RSS icon Catalog RSS 2.0