Prima pagina
    Esti aici: Motopompe de apa curata si apa murdara diesel sau pe benzina
Nu gasesti ceva? Cauta aici...
Motopompe de apa curata si apa murdara diesel sau pe benzina     Motopompe de apa curata si apa murdara diesel sau pe benzina
Va asteptam cu o vasta gama de motopompe de apa curata si motopompe de apa murdara la preturi imbatabile. Avem motopompe pe benzina sau diesel, motopompe pentru apa murdara, semimurdara si murdara, motopompe cu membrana sau de presiune. Oferim transport, oferte tehnice, informatii totale, service in garantie si post garantie. Inginerii nostrii va stau la dispozitie.

Magicianul tau
Magicianul tau
Ordonare:
¤ Alege modul de sortare al informatiilor.
Afisare:
¤ Alege modul de afisare al informatiilor.
.jpg Accesorii pentru Motopompe
Va supunem atentiei o gama larga de accesorii pentru motopompe: furtune de absortie si refulare. Ofertele noastre saptamanale sunt cu siguranta punctul maxim de atractie. Asiguram transport, informatii suplimentare...
.jpg Motopompe cu membrana
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Motopompe cu membrana. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.

.jpg Motopompe de inalta presiune
Va oferim o gama de motopompe de inalta presiune remarcabile datorita eficientei crescute, a structurii compacte si usurinei de operare. Au un consum redus datorita arderii eficiente si ofera posibilitatea intretinerii usoare datorita accesului facil la componentele care necesita acest lucru. Comercializam STAGER si HONDA, motoare robuste si eficiente. Oferte pe toata durata anului.
.jpg Motopompe pentru apa curata diesel
Va asteptam cu o gama larga de motopompe de apa curata diesel fie cu debit mare, fie cu presiune mare in functie de necesitatile dumneavostra. Va asteptam cu preturile cele mai mici din piata de profil, cu servicii de calitate la cel mai inalt nivel, service in garantie si post garantie, sfaturi tehnice, practice si de intretinere a echiamentului pentru optimizare.

.jpg Motopompe pentru apa curata pe benzina
Va asteptam cu o gama larga de motopompe de apa curata pe benzina fie cu debit, mare fie cu presiune mare in functie de necesitatile dumneavostra. Va asteptam cu preturile cele mai mici din piata de profil, cu servicii de calitate la cel mai inalt nivel, service in garantie si post garantie, sfaturi tehnice, practice si de intretinere a echiamentului pentru optimizare.
.jpg Motopompe pentru apa murdara
Motopompele noastre, cu structura compacta si debit de apa impresionant, se caracterizeaza prin eficienta marita si consum redus de combustibil. Cadrul din aliaj special conceput asigura usurinta in operare si reduce greutatea motopompelor. Principalele parti ale motopompelor noastre sunt construite din aliaje durabile si foarte bine protejate impotriva coroziunii. Curatarea motopompelor se face prin simpla desfacere a catorva suruburi, fara sa fie nevoie de folosirea unor scule speciale, datorita modului de asamblare foarte simplificat. Oferte speciale pe toata durata anului.

.jpg Motopompe pentru apa semimurdara
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Motopompe pentru apa semimurdara. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.


v 1.44 (01.07.2016 | 20:09:31) Valid XHTML 1.0 Transitional RSS icon Catalog RSS 2.0
 
 
Produse Cumparate
Nici un produs cumparat.

 
Informatii utile

Telefon: 0772-168.722
Email: info@expertmarket.ro
Ne gasiti si pe...
(c) 2013-2016 EXPERT MARKET. All Rights Reserved.