Prima pagina
    Esti aici: Pompe de apa pentru casa si gradina
Nu gasesti ceva? Cauta aici...
Pompe de apa pentru casa si gradina     Pompe de apa pentru casa si gradina
Va asteptam cu o gama vasta de pompe pentru casa si gradina profesionale. Pompe de irigatii,pompe de aspiratie de la mare adancime, pompe de suprafata, pompe de irigatii prin inundare si picurare sau cu aspersoare, pompe de suprafata. Oferte speciale, conditii speciale, detalii tehnice de specialitate, service in garantie si post garantie, mentenanta, transport.

Magicianul tau
Magicianul tau
Ordonare:
¤ Alege modul de sortare al informatiilor.
Afisare:
¤ Alege modul de afisare al informatiilor.
.jpg Diverse accesorii si componente pentru pompe si hidrofoare
Avem o gama variata de accesorii si piese componente pentru diverse pompe de apa si hidrofoare comercializate: presostate, cuplaje de alama, racorduri flexibile, sorburi cu clapeta de sens, clapete de sens, plutitoare, membrane de cauciuc, vase sferice, vase orizontale, etc. Daca cautati o piesa care nu apare in site nu ezitati sa ne contactati.
.jpg Pompe centrifugale cu doua turbine multietajate de presiune
Va asteptam cu o serie de pompe de apa specializate pentru gradina, agricultura, sere, etc. Acordam asistenta tehnica, garantie si postgarantie. Va asteptam cu o serie de reduceri aproape imbatabile cu oferte de nerefuzat si cu ingineri de specialitate. Nu ezitati sa ne contactati.

.jpg Pompe cu aspiratie de la mare adancime
Va asteptam cu o serie de pompe cu aspiratie din panza de apa freatica adecvate alimentarii cu apa de la adancimi mai mari de 10 metri. Va asteptam cu o serie de reduceri aproape imbatabile cu oferte de nerefuzat si cu ingineri de specialitate. Nu ezitati sa ne contactati.
.jpg Pompe de apa pentru irigatii cu aspersoare
Va asteptam cu o serie de pompe de apa specializate pentru irigatii cu aspersoare pentru gradina sau sere. Acordam asistenta tehnica, garantie si postgarantie. Va asteptam cu o serie de reduceri aproape imbatabile cu oferte de nerefuzat si cu ingineri de specialitate. Nu ezitati sa ne contactati.

.jpg Pompe de apa pentru irigatii prin inundare si picurare
Va asteptam cu o serie de pompe de apa specializate pentru irigatii prin inundare si picurare pentru gradina sau sere. Acordam asistenta tehnica, garantie si postgarantie. Va asteptam cu o serie de reduceri aproape imbatabile cu oferte de nerefuzat si cu ingineri de specialitate. Nu ezitati sa ne contactati.
.jpg Pompe de suprafata pentru apa
Va asteptam cu o serie de pompe de suprafata perfecte pentru pomparea apei din fantani. Acordam asistenta tehnica, garantie si postgarantie. Va asteptam cu o serie de reduceri aproape imbatabile cu oferte de nerefuzat si cu ingineri de specialitate. Nu ezitati sa ne contactati.

.jpg Pompe industriale pentru irigatii de stingerea incendiilor
Va oferim o serie de pompe industriale pentru irigatii de stingerea incendiilor. Va asteptam cu o serie de reduceri aproape imbatabile cu oferte de nerefuzat si cu ingineri de specialitate. Nu ezitati sa ne contactati.
.jpg Pompe si accesorii care nu se mai aduc
O serie de pompe si accesorii ies periodic din linia de productie fiind inlocuite de noi alte produse. Produsele urcate pe site-ul nostru care nu se mai fabrica sunt stocate aici. Pentru a va oferi produse ale caror caracteristici sunt asemanatoare sunati acum la 0722-690.538.

.jpg Pompe submersibile de apa murdara sau curata
Va oferim o serie de pompe submersibile de apa murdara realizate din aliaje dure cu un grad ridicat de etanseitate adecvate pentru pomparea apei muradere din subsoluri, fose septice, etc. Va asteptam cu o serie de reduceri aproape imbatabile cu oferte de nerefuzat si cu ingineri de specialitate. Nu ezitati sa ne contactati.
.jpg Pompe submersibile de drenaj cu plutitor
Va oferim o gama larga de pompe submersibile de drenaj cu plutitor pentru apa curata destinate in principal ca pompe pentru subsoluri, pentru protectia impotriva inundatiilor. Pot fi utilizate si pentru operatii de transport a apei, de exemplu pentru uz caznic, in agricultura, horticultura, instalatii sanitare etc.Va asteptam cu o serie de reduceri aproape imbatabile cu oferte de nerefuzat si cu ingineri de specialitate. Nu ezitati sa ne contactati.

.jpg Pompe submersibile de inalta presiune
Avem pentru dumneavoastra pregatita o gama de pompe submersibile de inalta presiune ideale pentru fantani de mari adancimi. Pompele au carcasa din otel, inox si plastic. Pompele din aceasta categorie se pot folosi si la sisteme de irigiat, alimentare cu apa, agricultura sau industrie.Va asteptam cu o serie de reduceri aproape imbatabile cu oferte de nerefuzat si cu ingineri de specialitate. Nu ezitati sa ne contactati.
.jpg Pompe submersibile de mare adancime
Avem pentru dumneavoastra pregatita o gama de pompe submersibile de mare adancime ideale pentru fantani de mari adancimi. Recomandate pentru alimentarea cu apa a diversilor consumatori: uz domestic, civil, pentru gradinarit sau irigatii.. Pompele din aceasta categorie se pot folosi si la sisteme de irigiat, alimentare cu apa, agricultura sau industrie.Va asteptam cu o serie de reduceri aproape imbatabile cu oferte de nerefuzat si cu ingineri de specialitate. Nu ezitati sa ne contactati.


v 1.44 (01.07.2016 | 20:09:03) Valid XHTML 1.0 Transitional RSS icon Catalog RSS 2.0