Prima pagina
    Esti aici: Scule si unelte de mana
Nu gasesti ceva? Cauta aici...
Scule si unelte de mana     Scule si unelte de mana
Va oferim o gama completa de scule si unelte de mana printre care amintim: surubelnite, rulete, capete de surubelnite, casmale, roabe, ciocane, sape, genti si truse de si pentru scule de mana, tubulare, diverse chei fixe si combinate, etc. Oferim solutii complete si inovatoare pentru profesionisti sau micii meseriasi si de ce nu pentru acasa. Marci comercializate: Stanley, Irwin, DSH. Orice munca devine mai usoara iar rezultatele sunt de cea mai buna calitate folosind ultima generatie de unelte si solutii de stocare.

Magicianul tau
Magicianul tau
Ordonare:
¤ Alege modul de sortare al informatiilor.
Afisare:
¤ Alege modul de afisare al informatiilor.
.jpg Amestecatoare diverse materiale
Va oferim o larga gama de amestecatoare, in principal folosite pe santier, fie cu specializari: pentru vopsea, pentru morar, sau mixte. In general folosite cu o bormasina pentru amestecarea, vopselurilor, mortarelor, sau a altor prafuri si mixturi.
.jpg Arzatoare gaz butelie
Va asteptam cu o gama variata si completa de arzatoare gaz butelie pentru hidroizolatie, pentru parlirea porcului, sau pentru alte situatii in care este nevoie de flacara deschisa.

.jpg Ciocane cu diverse destinatii si intrebuintari
Avem un stand complex destinat ciocanelor manuale de tot felul. De la ciocane pentru lacatuserie si pana la ciocane de cauciuc sau dulgheri, etc. Nu ezitati sa ne vizitati standul si sa alegeci cu incredere produsele noatre aflate in permanenta in echilibru din punct de vedere al raportului calitate pret. Diverse modele si greutati, diverse destinatii si intrebuintari toate adunate pentru dumneavoastra intr-un singur loc: Yukorin.
.jpg Clesti si unelte pentru POP-NITURI
Pentru dumneavoastra am pregatit o serie de unelte, clesti si ustensile specializate pentru popnituri. Diverse sortimente si marimi, marci si culori, usoare, facile si la indemana oricui. Intra la standul nostru de prezentare si vei gasi cu siguranta ustensila necesara. Marci de prestigiu sau preturi perfecte, oferte si multe alte surprize va asteapta sa le descoperiti.

.jpg Cuttere, cutite de taiat
Va asteptam la standul nostru cu diverse modele profesioniste sau pentru uz personal specializate cu diverse lame si lungimi, marci de prestigiu si preturi imbatabile. Oferta noastra cuprinde aproape toata gama de cutite comercializate in romanaia. De la cele mai scumpe la cele mai ieftine, in functie de ocazie si necesitate. Oricand cu rezerve la dispozitie in cantitati nelimitate. E vremea sa ne vizitezi.
.jpg Lopeti de zapada
Va oferim lopeti folosite pentru degazarea si manipularea zapezi. Cele care le oferim noi sunt din tabla plastic sau aluminiu. Oferta noastra cuprinde aproape toata gama de cutite comercializate in romanaia. De la cele mai scumpe la cele mai ieftine, in functie de ocazie si necesitate. Oricand cu rezerve la dispozitie in cantitati nelimitate. E vremea sa ne vizitezi.

.jpg Pensule si bidinele
Va oferim o paleta larga de alegere pentru pensule de vopsit, zugravit si grunduit si puteti regasi bidinele de diferite marimi si materiale de fabricatie. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati. Ofertele noastre saptamanale sunt cu siguranta punctul maxim de atractie. Asiguram transport, informatii suplimentare...
.jpg Protectia muncii
Va oferim o multitudine de produse din SubCategoria: Protectia muncii. Gasiti la preturi mici o gama variate de produse: manusi, cizme cauciuc,bocanci,pelerine ploaie,sorturi sudura,veste reflectorizante.

.jpg Surubelnite
In aceasta categorie am inclus surubelnitele simple, drepte cruce, stea, etc. Exista o plaja de marimi si dimensiuni care acopera orice necesitate. Intra, exploreaza si alege cu incredere ceea ce iti va usura munca. Printre marcile comercializate se numara: Stanley.
.jpg Trafaleti
Va oferim o gama completa de trafaleti la diferite calitati si preturi, raspunzand astfel cerintelor generale. Exista gama de top si exista gama pentru orice buzunar.

.jpg Truse de surubelnite
Va oferim o larga gama de seturi de surubelnite in diverse compozitii. Seturi complete, seturi universale sau seturi de surubelnite cu un anumit specific sau destinatie. Cautati cu incredere calitatea asocieata nevoilor dumneavoastra. Marci comercializate: Stanley.
.jpg Truse Imbusi
Va oferim o multitudine de produse din SubCategoria: Truse Imbusi. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati. Ofertele noastre saptamanale sunt cu siguranta punctul maxim de atractie. Asiguram transport, informatii suplimentare...

.jpg Truse multi-biti
Truse si seturi multi biti. Surubelnite adaptor pentru biti. O gama completa va asteapta sa o explorati. Nu ezitati sa ne vizitati, uneori si fara o cautare anume reusim sa gasim ceva util si necesar. Marci comercializate: Stanley.


v 1.44 (01.07.2016 | 20:08:29) Valid XHTML 1.0 Transitional RSS icon Catalog RSS 2.0