Prima pagina
    Esti aici: Utilaje pentru constructii si santiere
Nu gasesti ceva? Cauta aici...
Utilaje pentru constructii si santiere     Utilaje pentru constructii si santiere
Diverse masini si utilaje cu specific pentru constructii si santiere din gama profesionala: betoniere, vibratoare, electroconvertizoare, elicoptere, mai compactoare, masini de slefuit beton, motovobratoare, rigle vibrante, etc. In timpul veri ofertele noastre devin imbatabile pe piata de profil, asa ca urmariti cu atentie luna de luna ofertele sezoniere...

Magicianul tau
Magicianul tau
Ordonare:
¤ Alege modul de sortare al informatiilor.
Afisare:
¤ Alege modul de afisare al informatiilor.
.jpg Accesorii slefuire si finisare beton
Va invitam sa alegeti dintre diferite tipuri deaccesorii pentru masini de slefuit si finisat betonul in functie de modelul pe care il detineti. Accesorii pentru rigle vibrante, elicoptere beton. Pentru modelele: MT24 si rigle pentru motoare rigla vibranta si multe altele. Oferte deosebite puteti gasi tot anul.
.jpg Accesorii vibratoare pentru beton
Va invitam sa alegeti dintre diferite tipuri de lanci vibratoare pentru beton in functie de motorul sau unitantea de antrenare pe care fie o detineti, fie urmeaza sa o achizitionati. Exista lanci tipul MVE, MVS, MVK, MVP, MPG. De asemenea puteti gasi pompe submersibile pentru unitati vibrante.

.jpg Betoniere, Malaxoare, Amestecatoare beton
Va oferim o gama larga de betoniere sau malaxoare usoare, compacte si fiabile, cu pinion si coroana din fonta sau cu coroana din poliamida care sunt silentioase, recomandate pentru lucrul in incaperi. Oferte speciale in diferite perioade ale anului, nu ezitati sa urmariti informatii legate de produsele noastre.
.jpg Cilindri vibrocompactori
Cilindrii vibrocompactori comercializati de societatea noastra sunt ideali pentru lucrari de intretinere si reparatii, avand o greutate redusa si fiind usor de manevrat. Pot compacta cu succes suprafete granulate si asfalt. Ofertele noastre de sezon va invita sa reveniti saptamanal. Nu ratati cea mai buna oferta a momentului.

.jpg Maiuri compactoare
Va punem la dispozitie o gama larga de utilaje destinate compactarii profesionale. Maiurile compactoare comercializate de noi sunt echipate cu motoare fiabile, in patru timpi, bine echilibrate, cu putere mare de compactare, un nivel de zgomot redus si in acelasi timp ergonomice si confortabile in utilizare.
.jpg Masini de slefuit beton
In aceasta sectiune puteti gasi masini, finisoare de beton, economice, fiabile, cu intretinere simpla. Recomandate pentru slefuirea suprafeteor mici,mari sau medii si a colturilor si a marginilor. Alte denumiri: finisor beton, slefuitor beton crud, elicopter de slefuire.

.jpg Masini de taiat beton si asfalt
Aici puteti gasi toate produsele din subcategoria: Masini de taiat beton si asfalt. De aici puteti achizitiona rapid si sigur ceea ce cautati.
.jpg Motoare vibratoare pentru beton
Motoare vibratoare pentru beton solide, si sigure. Gata de actiune din momentul achizitionarii si au o viata de functionare prelungita datorita calitatii superioare a materialelor folosite la constructia lor.

.jpg Motoare vibratoare termice pentru beton
Motoare vibratoare cu motor termic pentru beton solide, si sigure. Gata de actiune din momentul achizitionarii si au o viata de functionare prelungita datorita calitatii superioare a materialelor folosite la constructia lor.
.jpg Palane si macarale
Pentru santiere, ateliere si alte aplicatii va oferim o serie de Palane si Macarale autorizate ISCIR. Ofertele noastre sezoniere sunt cu siguranta punctul maxim de atractie. Asiguram transport, informatii suplimentare, autorizare ISCIR, service in garantie si post garantie...

.jpg Placi compactoare
Va punem la dispozitie o gama larga de utilaje destinate compactarii profesionale. Placile compactoare comercializate de noi sunt echipate cu motoare fiabile, in patru timpi, bine echilibrate, cu putere mare de compactare, un nivel de zgomot redus si in acelasi timp ergonomice si confortabile in utilizare.
.jpg Rigle vibrante
Riglele noastre vibrante sunt special concepute pentru o operare rapida si o intretinere usoara ce permite vibrarea uniforma a intregii rigle si imbunatateste compactarea betonului, oferind o viteza de lucru de aproape 4 ori mai mare decat in cazul metodei traditionale, manuala.

.jpg Roabe cu roti
Pregatite pentru dumneavoastra avem o gama larga de roabe cu roti pline sau de cauciuc cu aer. Destinate special pentru degajarea molozului de pe santiere, a pamantului in agricultura, sau a gunoiului din anumite zone.


v 1.44 (01.07.2016 | 20:06:37) Valid XHTML 1.0 Transitional RSS icon Catalog RSS 2.0
 
 
Produse Cumparate
Nici un produs cumparat.

 
Informatii utile

Telefon: 0772-168.722
Email: info@expertmarket.ro
Ne gasiti si pe...
(c) 2013-2016 EXPERT MARKET. All Rights Reserved.