CALORE C 15 Aeroterma electrica gen tun trifazata 15 kW

2,500.00 RON

Nu se mai fabrica (OutOfStock)

Link:

Valid pana la: 30.12.2025

Aeroterma electrica C 15 poate fi folosita pentru incalzirea locuintelor. De asemenea ele au aplicatii in agricultura, constructii si oricare alt domeniu si sunt ideale pentru spatii mici si mijlocii, sali de spectacole, birouri, garaje, spatii comerciale, magazine, case de vacanta, etc. Ele se pot folosi in grup pentru incalzirea unor spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale. Model C 15, tensiunea de alimentare 400 V (trifazat), dotata cu termostat, cu o putere electrica: 5-15 kW, si 3 trepte de putere, marca CALORE.

Cantitate
+ -

Cateva caracteristici ale modelului C 15:

 • Aeroterma electrica C 15 cu structura metalica solida, este vopsita cu pulberi epoxidice si are o izolatie ca asigura securitate maxima.
 • Elementele de incalzire capsulate, inoxidabile si izolate independent unul de altul sunt prevazute cu un termostat de protectie, care fereste aeroterma de pericolul unei supraincalziri sau incendiu.
 • Cu ajutorul aerotermei se pot incalzi spatii mici si mijlocii, locuinte, sali de spectacole, birouri, garaje, spatii comerciale, magazine, case de vacanta etc.
 • Aerotermele se pot folosi in grup pentru incalzirea unor spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale.

Tunurile de caldura Seria C sunt generatoare de aer  cald portabile care funcţionează exclusiv cu alimentare electrică. 
Manevrabile, robuste, simplu de utilizat şi cu întreţinere redusă, acestea permit încălzirea spaţiilor închise, atelierelor, sălilor de recepţie, spatiilor de depozitare, şantierelor, fără constrângeri de instalare şi evitând dificultăţile de aprovizionare sau de depozitare de carburant. 
Nu degajă niciun miros sau gaz de ardere şi furnizează căldură sănătoasă. Acestea pot fi utilizate în spaţii închise, în zone ermetice sau la subsol, precum şi în spaţii în care nu se permite prezenţa unei flăcări deschise. 

Practice 
Dispunând de dimensiuni reduse, fiind uşoare şi simplu de manevrat, tunurile electrice de caldura Seria C sunt simplu de deplasat şi de transportat, chiar şi în zonele inaccesibile. Punerea în funcţiune se limitează la racordarea la reteaua de curent electric. Utilizarea nu presupune nicio supraveghere! Termostatul de ambianta integrat gestionează în mod automat funcţionarea aparatului, în funcţie de nevoi. 

Robuste 
Dotate cu şasiu din oţel 15/10, tunurile electrice de caldura din Seria C beneficiază de o robusteţe sporită care le conferă o durată de viaţă îndelungată chiar şi în condiţii de utilizare dintre cele mai dificile. Motorul este integral integrat cu scopul de a evita deteriorarea ventilatorului în caz de cădere sau şoc accidental. 

Performante 
Pentru o eficienţă maximă, tunurile electrice de caldura Seria C sunt echipate cu rezistenţe spiralate blindate care, prin forma consolidată, optimizează schimbul de căldură şi permit obţinerea unor temperaturi foarte ridicate (peste 65°C salt termic). 
Selectorul de funcţii permite utilizarea în mod de ventilare exclusivă şi reglarea puterii calorice a tunului electric de aer cald in functie de nevoi.

Sigure 

Tunurile electrice de aer cald din Seria C sunt echipate cu dispozitive de siguranţă conforme cu standardele europene: termostat de supraîncălzire, functie post-ventilare care garantează răcirea aparatului înainte de oprire, componente electrice şi cablaje inaccesibile fără demontare, grilaje de aspirare şi dispersie a caldurii robuste. Conform normelor CE privind aparatele de uz industrial, tunurile electrice de caldura Seria C sunt echipate cu termostat în caz de supraîncălzire, cu repornire manuală.

Fisa tehnica pentru SIAL C 15: 

 • Tensiune de alimentare: 400 V (380V) la 50 Hz
 • Putere electrica: 5 - 10 - 15 kW
 • Putere calorica maxima: 12.900 kcal/h
 • Trepte de putere: 3
 • Curent maxim absorbit: 3 x 21.7A
 • Volum aer (debit furnizat): 1.320 mc/h
 • Dimensiuni (Lxlxh): 695 x 385 x 495 mm
 • Marca: CALORE
Nota personala:

Produse similare

MASTER B 5 EPB Aeroterma electrica trifazata 5 kW

850.00

RON cu TVA

MASTER B 9 EPB Aeroterma electrica trifazata 9 kW

1100.00

RON cu TVA

MASTER B 15 EPB Aeroterma electrica trifazata 15 kW

1900.00

RON cu TVA

MASTER B 18 EPR Aeroterma electrica trifazata 18 kW

4195.00

RON cu TVA

MASTER B 22 EPB Aeroterma electrica trifazata 22 kW

3120.00

RON cu TVA

MASTER B 30 EPR Aeroterma electrica trifazata 30 kW

7930.00

RON cu TVA

SIAL BR 9 Aeroterma electrica trifazata 9 kW

787.00

RON cu TVA