KS 02000iG S GENERATOR PE GAZ/BENZINA INSONORIZAT 2 KW

3,799.00 RON

Revine in curand (PreOrder)

Link:

Valid pana la: 30.12.2025

Nou si inovativ, prietenos cu mediul, generatorul pe gaz si/sau benzina insonorizate de la Konner & Sohnen de 2.0 kW reprezinta solutia perfecta in materie de generatoare. Pentru detalii suplimentare accesati prezentarea...

Cantitate
+ -

Generatorul pe GPL/ benzină de tip invertor KS 2000iG S al mărcii germane Könner & Söhnen în carcasă izolată fonic este o sursă de energie electrică compactă, practic silențioasă. O caracteristică cheie a acestui model este faptul că produce un curent electric cu unda sinusoidală pură.

Modul Economy vă permite să reduceți consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini mici prin reducerea turației motorului. Alternatorul cu înfășurare din cupru și motorul puternic K&S garantează o utilizare fără probleme și pe termen lung și îndeplinesc toate standardele europene de calitate. Prezența afișajului LED oferă posibilitatea de a controla funcționarea generatorului intr-un mod mai eficient și de a efectua întreținerea tehnică în timp util.

UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ

Unitatea electronică integrată controlată prin microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul să fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie, pentru instrumentele electronice de măsurare, dispozitivele medicale, boilere electrice, etc.

GPL/BENZINA

Funcționează atât pe benzină, cât și pe gaz (propan-butan), iar setul include tot ceea ce aveți nevoie pentru a utiliza gazul în calitate de combustibil: un furtun cu reductor care se conectează la butelie și asigură fiabilitatea conexiunii la gaz. Trebuie doar să conectați generatorul la butelie și să porniți motorul.

ATENTIE:  Când funcționează pe gaz, puterea generatorului este redusă cu 10%.

UTILIZARE VERSATILĂ

Puteți utiliza generatorul atât cu o butelie de gaz portabilă, cât și cu o cisternă de depozitare a gazului staționară (cisternă). Conexiunea trebuie făcută de un specialist certificat. Presiunea din sistemul de alimentare nu trebuie să depășească 16 Bar.

NIVEL REDUS DE ZGOMOT

Datorită unei carcase speciale de protecție, care asigură un nivel minim de zgomot de 62 dB, funcționarea dispozitivului va fi cât se poate de confortabilă și nu îi va deranja pe ceilalți.

MODUL ECONOMIE

Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru setarea modului de consum econom. Acesta reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini relativ mici prin scăderea turațiilor motorului.

MOTOR ROBUST

Motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizează printr-o durabilitate sporită, o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Amplasarea convenabilă a tuturor funcțiilor: afișaj LED multifuncțional (contor ore, frecvență, tensiune), indicator mod de lucru, protecție la suprasarcină și scurtcircuit, senzor de nivel scăzut al uleiului, buton Reset pentru a reseta sistemul de control și a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conexiunea paralelă a generatoare și terminal de împământare.

ALTERNATOR DE ÎNALTĂ CALITATE

Alternatorul de tip sincron de înaltă calitate, cu bobinaj din cupru 100%, poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora și garantează o funcționare fiabilă pe termen lung a generatorului.

CONECTARE ÎN PARALEL

 Legarea în paralele asigură creșterea puterii de ieșire. Folosind un dispozitiv de legare în paralel conectat la o priză specială a generatorului, puteți cupla generatoarele și conecta dispozitive de o putere mai mare. Este compatibil cu toate modelele de generatoare tip inverter Konner Sohnen TM, cu excepția modelelor din gama KS 8100 (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).

ATENTIE: Pentru conectarea in paralel este nevoie de un adaptor KS PU1.

Date tehnice generator KS2000iG S:

Tensiune, V230
Putere maximă, kW2.0*
Putere nominală, kW1.8*
Frecvență, Hz50
Curent, А (max)8.7
Prize1x16A
Pornire motorManuală
Volum rezervor combustibil, l4.0
Afișaj LEDTensiune, frecvență ore de funcționare
Nivel sunet LPA(7m)/LWA, dB62/87
Priză 12V, A
Ieșiri USB
Model motorKS 100i
Volum motor, cm379.7
Tip motorMotor pe GPL/benzină, cu 1 cilindru, în patru timpi, răcit cu aer
Putere motor, cp2.5
Mufă paralelă generator+
Volum carter, cm30.4
Factor de putere, cos φ1
Dimensiuni (L*L*Î), mm480x280x460
Greutate netă, kg15.6
Greutate brută, kg18
Clasă de protecțieIP23M
Cod EAN4260405364749


Pachetul de livrare include:

  • Reductor incorporat care asigura alimentarea cu gaz in timpul functionarii motorului, previne scurgerile de gaz si intrerupe alimentarea cu gaz atunci cand generatorul este oprit.
  • Furtunul de 1.5 m lungime pentru conectarea unei butelii de gaz, care asigura o conexiune convenabila.
  • Furtunul este echipat cu un reductor suplimentar care este montat la butelie pentru a creste fiabilitatea conductei de gaz. Astfel se reduce presiunea si se elimina posibilitatea supraincarcarii racordului la gaz. Doar conectati generatorul la butelie si porniti motorul.

Nota personala:

Produse similare

AGT 3501 HSB SE Generator de curent monofazat

3150.00

RON cu TVA

AGT 4501 HSB Generator de curent monofazat

5250.00

RON cu TVA

AGT 11501 HSBE Generator de curent monofazat

18900.00

RON cu TVA

AGT 12501 HSBE Generator de curent monofazat

21600.00

RON cu TVA

AGT 7201 HSBE Generator de curent monofazat

9350.00

RON cu TVA

AGT 7201 HSB Generator de curent monofazat

6000.00

RON cu TVA

AGT 2501 HSB SE Generator de curent monofazat

2780.00

RON cu TVA