KS 03000 G Generator pe gaz/benzina 3kW

2,739.00 RON

Revine in curand (PreOrder)

Link:

Valid pana la: 30.12.2025

Nou si inovativ, prietenos cu mediul, generatorul pe gaz si/sau benzina de la Konner & Sohnen de 3kW reprezinta solutia perfecta in materie de generatoare. Pentru detalii suplimentare accesati prezentarea...

Cantitate
+ -

Generatoarele GPL/benzină din seria DUAL FUEL produse de Könner & Söhnen sunt în prezent cele mai populare printre clienți datorită eficienței și preocupării pentru mediul înconjurător. Generatorul poate funcționa atât pe benzină, cât și pe gaz lichefiat (propan-butan).


Funcționarea generatorului pe gaz mărește durata de viață a motorului. Sunt incluse toate conexiunile necesare pentru butelie: generatorul este prevăzut cu un furtun de gaz lichefiat și două reductoare de presiune; tot ce trebuie să faceți este să conectați generatorul la butelie. Generatorul nu este compatibil cu conectarea la conducta de gaz. Dacă este necesar, modelele GPL/benzină pot fi ușor trecute la modul benzină. Motorul de mare putere K&S cu un singur cilindru în patru timpi, răcit cu aer asigură o funcționare stabilă și fiabilă a generatorului.


Avantajele utilizarii unui astfel de generator electric:


- MOTOR RESPECTUOS FAȚĂ DE MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

GPL — este un combustibil mai ecologic și pur. Utilizând gazul drept combustibil sunt eliberate mai puține emisii de substanțe nocive în atmosferă.

ALEGERE ECONOMICĂ

Utilizarea gazului drept combustibil reduce semnificativ costurile cu combustibilul necesar pentru funcționarea dispozitivului, iar diferența de valoare între generatorul alimentat cu benzină și generatorul hibrid DUAL FUEL de la TM K&S se amortizează rapid.

UTILIZARE VERSATILĂ

Puteți utiliza generatorul atât cu o butelie de gaz portabilă, cât și cu o cisternă de depozitare a gazului staționară (cisternă). Conexiunea trebuie făcută de un specialist certificat. Presiunea din sistemul de alimentare nu trebuie să depășească 16 Bar.

EFICIENȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ A MOTORULUI

Când este alimentat cu gaz lichefiat, motorul are mai puține vibrații, astfel încât facilitează funcționarea lungă și stabilă a generatorului și crește durata de viață a motorului.

ALTERNATOR CU BOBINAJ DIN CUPRU 100%

Generatoarele TM Könner & Söhnen sunt dotate cu alternatoare tip sincron ultraperformante cu bobinaj din cupru 100%. Numai bobina din cupru poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora pentru a asigura o funcționare fiabilă pe termen lung a grupului electrogen.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC COMOD

Panoul de control ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință funcționarea acestuia datorită localizării convenabile a funcțiilor: un ecran modern LED (cu contor de ore, frecvență, tensiune), pornire electrică, întrerupător de urgență (întrerupător de circuit), senzor de nivel scăzut al uleiului, borne, terminale și altele.

REZERVOR DIN OȚEL

Generatoarele «Könner & Söhnen» sunt echipate cu un rezervor de combustibil din oțel de capacitate mai mare, care prelungește timpul de funcționare al generatorului fără realimentare. Indicatorul de nivel de combustibil este amplasat pe rezervor pentru o utilizare mai ușoară.

AMORTIZOARE PENTRU REDUCEREA VIBRAȚIILOR

Toate modelele de generatoare Könner & Söhnen sunt prevăzute cu tălpi din cauciuc pentru a reduce vibrațiile. Datorită suporturilor de cauciuc, generatorul în timpul funcționării nu va deteriora suprafața pe care e plasat, iar carcasa acestuia nu se va zgâria.

Date tehnice generator KS3000G:

Tensiune, V230
Putere maximă, kW3.0
Putere nominală, kW2.6
Frecvență, Hz50
Curent, А (max)13.04
Prize2×16A
Volum rezervor combustibil, l15
Autonomie la o sarcină 50%15
LED displayTensiune, frecvență, ore de lucru
Nivel de zgomot Lpa (7m)/Lwa, dB68/93
Ieşire DC, V/A12/8.3
Model motorKS 210
Tip motorMotor pe GPL/benzină, cu 1 cilindru, în patru timpi, răcit cu aer
Putere motor cp/kW7.0/5.15
Сapacitate ulei, l0.6
Сapacitate cilindrică, cm3208
ControlerSistem inteligent de stabilizare a tensiunii AVR
Pornire motorManuală
Factor de putere, cosφ1
Dimensiuni nete (L*W*H), mm580×430×440
Dimensiuni brute (L*W*H), mm610×455×485
Greutate netă, kg45.4
Greutate brută, kg47.5
Clasa de protecțieIP23M
Cod EAN4260405361106Pachetul de livrare include:

  • Reductor incorporat care asigura alimentarea cu gaz in timpul functionarii motorului, previne scurgerile de gaz si intrerupe alimentarea cu gaz atunci cand generatorul este oprit.
  • Furtunul de 1.5 m lungime pentru conectarea unei butelii de gaz, care asigura o conexiune convenabila.
  • Furtunul este echipat cu un reductor suplimentar care este montat la butelie pentru a creste fiabilitatea conductei de gaz. Astfel se reduce presiunea si se elimina posibilitatea supraincarcarii racordului la gaz. Doar conectati generatorul la butelie si porniti motorul.Nota personala:

Produse similare

AGT 3501 HSB SE Generator de curent monofazat

3150.00

RON cu TVA

AGT 4501 HSB Generator de curent monofazat

5250.00

RON cu TVA

AGT 11501 HSBE Generator de curent monofazat

18900.00

RON cu TVA

AGT 12501 HSBE Generator de curent monofazat

21600.00

RON cu TVA

AGT 7201 HSBE Generator de curent monofazat

9350.00

RON cu TVA

AGT 7201 HSB Generator de curent monofazat

6000.00

RON cu TVA

AGT 2501 HSB SE Generator de curent monofazat

2780.00

RON cu TVA