Oxigenator si aerator Force 7

6,450.00 RON

In stoc (InStock)

Link:

Valid pana la: 30.12.2025

Echipamentul poate fi instalat la adancimi diferite si la diferite unghiuri, in scopul de a preveni stratificarea termica si face uniformizarea ecosistemului. Acest lucru ajuta la imbunatatirea circulatiei si de a accelera procesul de dizolvare a oxigenului din apa. Produce o aerare eficienta si o circulatie a apei la adancimi suficiente care poate neutraliza elementele nocive, poluante.

Cantitate
+ -

DESCRIERE AQUA AERATOR FORCE 7


Aeratorul Force 7 este o pompa destinata aerisirii apei (aerare apa), degazeificare, si oxigenare.

El este un aerator vertical adecvat pentru utilizarea in instalatii de apa dulce. Acesta poate fi utilizat fara probleme si in ape mai adanci. Force 7 este o solutie perfecta pentru degazarea unei ape, indepartarea dioxidului de carbon (CO2) si a amoniacului din apa (NH4+). Acesta in timpul lucrului produce un efect de fantana care duce la cresterea concentratiei de oxigen din apa prin contactul aer-apa. Nu produce turbulente in partea de fund a lacului. 

Prin flotatie, Force 7 asigura posibilitatea de a elimina orice exces de proliferare a algelor, orice substante coloidale, orice azot degazat, precum si orice alte gaze dizolvate daunatoare. In versiunea sa standard, Force7 poate distribui si dizolva oxigen pur sau ozon, sau poate fi folosit pentru a injecta substante chimice care se amesteca cu apa. Force7 poate fi livrat intr- o versiune plutitoare sau de perete, util in cazurile de aerare de urgenta in diverse aplicatii de acvacultura si biofloc. Force 7 este cel mai eficient sistem pentru mediu.

Force 7 este, in fapt, un motor submersibil cu elice dubla care asigura un debit mare, optim pentru transferul de oxigen preluat din aer in apa. Acesta este un echipament usor, ceea ce-l face usor de manevrat. Instalarea poate fi efectuata de o singura persoana.

Prin folosirea lui Force 7 creste calitatea apei prin diminuarea microorganismelor si indepartarea algelor, buruienilor, gunoaielor sau a diverse sedimente aflate in stare de descompunere. Ajuta la descompunerea gazelor nocive existente pe fundul lacului (fundul bazinului) prin aducerea acestora la suprafata apei. Prin antrenarea volumului de apa din adancime catre suprafata ajuta la stabilizarea, uniformizarea si reglarea temperaturii apei pe toate straturile pana la suprafata.

Creat special pentru practicarea intensiva a acvaculturii, indiferent de specii, prin marirea habitatului de peste pe metru cub de apa, sporeste sanatatea si viteza de crestere a pestelui.

Force 7 este foarte util si iarna cand are rolul de a preintampina formarea ghetii la suprafata apei (ghiata nu permite gazelor toxice rezultate din descompunerea diverselor materiale organice si non-organice aflate pe fundul lacului).

Acest echipament este potrivit pentru:

  • Custi plutitoare
  • Bazine mici in productie intensiva
  • Iazuri semi-intensive si mari
  • Crescatorii de pesti
  • Piscicultura
  • Balti si lacuri cu apa dulce

DETALII TEHNICE AQUA AERATOR FORCE 7


Denumire: Aerator, oxigenator apa Force 7 la  0.37 kw

Functii indeplinite: oxigenare, aerare, degazificare, destratificare, circulare

Motor cu alimentare:  monofazata 220V/50Hz

Putere motor: 0.37 kW

Putere motor la pornire:  0.50 kW

Rezistenta: Echipamentul rezista la fenomenul de coroziune al apei sau expunerea indelungata la razele soarelui

Capacitare de circulare a apei: 100 mc/h

Nr rotatii pe minut: 2800 rot/min

Adancimea imersie: 13 m

Greutate: 16 kg

Marca: AQUA

Tara de origine: Italia


SET DE LIVRARE:

  •  ATENTIE:
  •     Se livreaza fara cablu. Acesta se achizitioneaza separat in functie de nevoile fiecaruia. 

GARANTIE:

  • Persoane fizice: 2 ani
  • Persoane juridice: 1 an
Nota personala:

Produse similare

Aerator sau oxigenator apa Splash 2001

6090.00

RON cu TVA